Պատրաստեք սմբուկով փխալի հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՓԽԱԼԻ Վրացական Նախուտեստ է:
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՓԽԱԼԻ Վրացական Նախուտեստ է:
Սմբուկները լվանալ, չորացնել, պոչերը հեռացնել, ծակծկել պատառաքաղով և ձիթայուղ քսել վրան: Ջեռոցի մեջ եփել, հանել: Կիսել, գդալով հանել միջուկը և մանրացնել: Կանաչին, ընկույզը, սխտորը մսաղացով կամ հավանգով մանրացնել, որ դառնա համասեռ զանգված: Ընկույզը լցնել սմբուկի վրա, ավելացնել աղը և համեմունքները, խառնել: Եթե կան նռան հատիկներ, ավելացնել նաև դրանք: Խառնել, դնել աղցանի ամանի մեջ, զարդարել կանաչիով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info