Պատրաստեք խրթխրթան լավաշ հետևյալ բաղադրատոմսով
Խրթխրթան լավաշ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Խրթխրթան լավաշ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Լավաշը չորս մասի բաժանել: Լոլիկը օղակ-օղակ կտրտել: Պանիրը, երշիկը երկար շերտատել: Կանաչին մանրացնել: Վերցնել լավաշի կտորը, վրան դնել լոլիկի շերտ, վրան` պանիր և երշիկ, կանաչիով ծածկել, մայոնեզապատել: Փաթաթել ծրարաձև այնպես, որ միջուկը մնա ներսում: Ծրարը տապակել կարագի կամ բուսայուղի մեջ: Մատուցել տաք-տաք:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info