Պատրաստեք տապակած սուլուգունի հետևյալ բաղադրատոմսով
ՏԱՊԱԿԱԾ ՍՈՒԼՈՒԳՈՒՆԻ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
ՏԱՊԱԿԱԾ ՍՈՒԼՈՒԳՈՒՆԻ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
Սուլուգունին կտրատել 1 սմ-անոց կտորների: Նախապատրաստել երեք ափսե: Մեկի մեջ հարել ձուն 1 ճ.գդ. ջրի հետ: Երկրորդի մեջ լցնել համեմունքներով ալյուրը, երրորդի մեջ` պաքսիմատը: Մեծ թավայի մեջ բուսայուղ տաքացնել: Պանրի ամեն կտորը թաթախել նախ ձվի մեջ, ապա` ալյուրի մեջ, նորից ձվի մեջ և վերջում թավալել պաքսիմատի մեջ: Տապակել տաք ձեթի մեջ 3 րոպե, շուռ տալ, թողնել, որ կարմիր կեղև առաջանա: Մատուցել անմիջապես, քանի դեռ պանիրը չի սառել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info