MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կոնսերվացված ձկներով կարկանդակներ

Ձուն խառնել աղի հետ, ավելացնել հալեցրած կարագը, կաթը, խառնել: Ավելացնել փխրեցուցիչը, ալյուրը, խմոր հունցել: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել բուսական յուղով: Կոնսերվացված ձկան յուղը թափել, անհրաժեշտության դեպքում հանել փուշը, ձուկը պատառաքաղով տրորել ու ավելացնել սոխին, տապակել մի քան րոպե: Տապակը յուղել բուսական յուղով, խմորը դնել նրա մեջ, կողքերը սեղմել 1-2 սմ: Շարել տապակած ձուկն ու սոխը: Լցոնի համար խառնել ձվերն ու մայոնեզը: Կարկանդակի վրա ձվային խառնուրդ լցնել: Կարկանդակը թխել 35-40 րոպե 180 աստիճան ջերմաստիճանում:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կոնսերվացված ձկներով կարկանդակներ

COM_CCK_canned_fish COM_CCK_canned_fish 2 հատ

ձու ձու 4 հատ

կարագ կարագ 100 gram

սոդա սոդա 1 teyi_gdal

ալյուր ալյուր 400 gram

մայոնեզ մայոնեզ 3 chashi_gdal

կանաչ սոխ կանաչ սոխ 50 gram

ձեթ ձեթ

աղ աղ 0.5 teyi_gdal

կաթ կաթ 1 teyi_bajak

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 2420դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 837 կկալ

Автор и администратор сайта 1001recepti.info