Պատրաստեք պանրով եվ ձվով պատառներ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՊԱՆՐՈՎ ԵՎ ՁՎՈՎ ՊԱՏԱՌՆԵՐ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
ՊԱՆՐՈՎ ԵՎ ՁՎՈՎ ՊԱՏԱՌՆԵՐ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
Հացը բարակ շերտերով կտրատել: Ջեռոցը տաքացնել, մի քանի րոպե հացը դնել մինչև ոսկեգույն դառնա: Հացերի վրա երկու կողմից սխտոր քսել: Պանիրն ու խաշած ձուն խառնել մայոնեզին: Խառնել մանրացրած սխտորը նույնպես, թեև կարելի է առանց դրա: Կարելի է նաև կանաչի խառնել: Հացի ամեն շերտի վրա քսել խառնուրդից: Զարդարել կանաչիով, վարունգով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info