MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պանրով ծնեբեկ

Ծնեբեկի կոշտ մասերը հեռացնել, դնել տապակի մեջ, 2 ճ.գդալ ջուր և 1 թ. գդալ ձիթայուղ ավելացնել, ծածկել կափարիչով և մարմանդ կրակին եփել 3-5 րոպե, տեղափոխել ափսեի մեջ: Տապակի մեջ 1 ճ.գդալ ձիթայուղ ավելացնել, դնել կրակին, լցնել կտրտած սխտորը, կես րոպե տապակել, աղ ու սև պղպեղ անել, կրակն անջատել: 3-4 հատ ծնեբեկ կանաչ սոխի փերուրներով կապել իրար: Համեմված բուսայուղով օծել տոստի հացի շերտերը, վրան անկյունագծով դնել ծնեբեկի կապոցները, պանրի շերտ փռել վրան, եփել նախապես 200* տաքացրած ջեռոցում` մինչև պանիրը հալվի: Մատուցել անմիջապես:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պանրով ծնեբեկ

ծնեբեկ ծնեբեկ 1 punj

հաց հաց

ձեթ ձեթ

սխտոր սխտոր 1 pchex

աղ աղ

սև պղպեղ սև պղպեղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 420դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 31 կկալ

Press Esc to close
Նշված տվյալներով արդյունք չկա