Պատրաստեք մսով,պղպեղով պատառ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄՍՈՎ,ՊՂՊԵՂՈՎ ՊԱՏԱՌ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
ՄՍՈՎ,ՊՂՊԵՂՈՎ ՊԱՏԱՌ Հայկական Պատառ - Բուտերբրոդ է:
Տավարի միսը թեթևակի ծեծել, աղ, պղպեղ անել, երկու կողմից ձիթայուղ ցողել: Փոքր կաթսայի մեջ ջուր եռացնել, աղ խառնել, եփել կանաչ լոբին, քամել: Լոբին դնել սառույցի վրա, որպեսզի գույնը պահպանվի: Պղպեղի սերմերը հանել, ձողիկներով կտրատել: Թավայի մեջ միսը երկու կողմից տապակել ամեն կողմից 2-3 րոպե: Հանել, հովացնել, ապա կտրատել բարակ շերտերով: Լավաշի վրա դնել լոբին, պղպեղը, տավարի միսը, փաթաթել, հետո կիսել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info