Պատրաստեք լցոնած սնկեր հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած սնկեր Եվրոպական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Լցոնած սնկեր Եվրոպական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Սնկերի ոտիկները զգուշությամբ հեռացնել, որ գլխիկները չվնասվեն: Գնդիկները համեմել աղով և շարել ջեռոցի նախապես յուղով պատված տապակի մեջ: Սոխն ու սնկի ոտիկները կտրտել և բուսայուղի մեջ տապակել (սկզբում սոխը, այնուհետև ոտիկները), աղ և պղպեղ ավելացնել և 5 ր. եփել: Ավելացնել պաքսիմատը, խառնել, թողնել սառչի: Ավելացնել պանրի մի մասը, խառնել և լցոնել գլխիկները: Պանրի մյուս մասը լցնել վրան և դնել ջեռոցը 10-15 ր. (200 աստիճան):
Автор и администратор сайта 1001recepti.info