Պատրաստեք լցոնած սմբուկ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼՑՈՆԱԾ ՍՄԲՈՒԿ Արևելյան Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ԼՑՈՆԱԾ ՍՄԲՈՒԿ Արևելյան Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Սմբուկները ուղղահայաց կիսել, դանակով կտրվածքներ անել (չվնասել կեղևը), աղ և պղպեղ ցանել, թողնել կես ժամ: Լվանալ (այսպիսով կվերանա սմբուկի դառնությունը): Սոխը կտրատել և տապակել ձիթայուղի մեջ, ավելացնել աղացած միսը, աղ և պղպեղ լցնել և տապակել: Սունկը կտրատել, տապակել ձիթայուղի մեջ 5-7 ր., աղ և պղպեղ լցնել: Սմբուկի միջից գդալով հանել միջուկը, մանր կտրատել և տապակել ձիթայուղի մեջ 5-7 ր.: Սմբուկների մեջ շերտերով շարել տապակած միսը, սմբուկը, սունկը, սխտոր լցնել մի փոքր և դնել ջեռոցը 10 ր.: Հետո հանել, ավելացնել թթվասերը, քերիչով անցկացրած պանիրը, կանաչին և կրկին դնել ջեռոցը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info