Պատրաստեք լցոնած պղպեղ պանրով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԼՑՈՆԱԾ ՊՂՊԵՂ ՊԱՆՐՈՎ Արևելյան Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ԼՑՈՆԱԾ ՊՂՊԵՂ ՊԱՆՐՈՎ Արևելյան Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Մանր կտրտել սոխը, ճզմել սխտորը և բուսայուղի մեջ մի փոքր տապակել, ավելացնել տոմատի մածուկը, խառնել եփել 1-2 ր.: Այնուհետև լցնել հորթի աղացած միսը, լավ խառնել, ավելացնել աղը և փոշի պղպեղները, նախապես եփված բրինձը և եփել մոտ 10 ր. մանր կրակի վրա: Պղպեղները լվանալ, մաքրել և եռացող ջրի մեջ մոտ 5ր. եփել: Մսի խառնուրդի վրա քերիչով անցկացրած պանիր ավելացնել, խառնել և գդալով լցնել պղպեղների մեջ: Ջեռոցի տապակը լավ պատել բուսայուղով, շարել պղպեղները, վրան պանիր լցնել և դնել ջեռոցը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info