Պատրաստեք լավաշով բրիկ հետևյալ բաղադրատոմսով
Լավաշով բրիկ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Լավաշով բրիկ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խաշած կարտոֆիլը պատառաքաղով տրորել, համեմել: Պահածոյացված թյունոսի ավելորդ հեղուկը քամել, կանաչին ու կանաչ սոխը մանր կտրտել: Լավաշից 30 սմ լայնությամբ և 60 սմ երկարությամբ շերտեր կտրել, դրանք երկտակ այնպես ծալել, որ 30 սմ կողմերով քառակուսիներ ստացվեն: Տապակի մեջ բուսայուղ լցնել, դնել միջին կրակին: Լավաշի կտորի մեջտեղում կարտոֆիլի 2-3 ճ. գդալ զանգված դնել, մեջտեղում բավական մեծ փոս անել, կարտոֆիլի վրա ձկան և պանրի կտորներ դնել, փոսիկի մեջ զգուշորեն 1 ձու ջարդել, այն համեմել, կանաչի և կանաչ սոխ շաղ տալ, զգուշորեն ծրարել: Բրիկը, կարի մասը դեպի ներքև, դնել տապակի մեջ, մի կողմից կարմրացնել, շրջել, տապակել նաև մյուս կողմից: Մատուցել անմիջապես: