MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել կարելական կարկանդակներ: կալիտկա

Ալյուրը, աղը, 1 ճաշի գդալ բուսայուղը խառնել թթվեցրած կաթի հետ: Խմոր հունցել, դնել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ և թողնել կես ժամ: Սոխը և ապուխտը խորանարդաձև կտրատել: Տապակել բուսայուղի մեջ: Խաշած կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել մանր, տապակել մի քանի րոպե: Խմորը փոքր մասերի բաժանել, բացել: Արդեն իրար խառնված պատրաստի միջուկը դնել խմորի վրա: Այնպես պետք է անել, որ խմորի երեսը բաց մնա, միջուկը երևա: Կալիտկայի խմորի եզրերը դեպի վերև ենք սեղմում, ստացվում է աստղաձև կամ կլոր խմորիկ: Ջեռոցի տապակի վրա թուղթ դնել, յուղել: Շարել կալիտկաները, ամեն մեկի վրա թթվասեր դնել: Թխել կես ժամ տաք ջեռոցում, հանելուց հետո վրան կարագ քսել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք կարելական կարկանդակներ: կալիտկա

ալյուր ալյուր 2 teyi_bajak

կաթ կաթ 1 teyi_bajak

աղ աղ

ապուխտ ապուխտ

կարտոֆիլ կարտոֆիլ

սոխ սոխ

ձեթ ձեթ

կարագ կարագ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 1110դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 165 կկալ

Press Esc to close

Автор и администратор сайта 1001recepti.info