Պատրաստեք հավով և սնկով պատառ հետևյալ բաղադրատոմսով
Հավով և սնկով պատառ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հավով և սնկով պատառ շատ համեղ Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Հավի միսը արգանակով եփել, ավելացնել աղ, սոխ, դափնու տերև, հատիկ պղպեղ: Սառեցնել արգանակի մեջ, հետո հանել, կաշին հեռացնել, միսը ոսկորից առանձնացնել: Փափկամիսը մանր կտրատել: Վարունգը երկար-երկար կտրատել: Ձվերը քերել կամ կտրատել, եթե մանր են, չորս մասի բաժանել: Մանրացնել նաև սունկը: Հավի միսը խառնել սնկի, վարունգի հետ, աղ, պղպեղ անել, վրան ռոմ ցողել,խառնել ևս մեկ անգամ: Հավի զանգվածին մայոնեզ խառնել: Հացի կտորները տոստերի մեջ կամ պարզապես թավայում չորացնել: Հավը վարունգի ու սնկի հետ դնել տոստի վրա, վրան դնել ձվի շերտիկը կամ քերած ձուն: Զարդարել մնացած մայոնեզով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info