Պատրաստեք ֆրանսիական խմորով կարկանդակ հետևյալ բաղադրատոմսով
ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԽՄՈՐՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Ֆրանսիական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
ՖՐԱՆՍԻԱԿԱՆ ԽՄՈՐՈՎ ԿԱՐԿԱՆԴԱԿ Ֆրանսիական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Մարգարինը հալեցնել և խառնել շաքարավազի հետ, ավելացնել ձվերը, լավ հարել, մի փոքր աղ ավելացնել։ Գոլ կաթի մեջ լուծել խմորիչը, իսկ եթե խմորիչը չոր տեսակի է, ապա խառնել ալյուրի հետ։ Կաթը լցնել մարգարինի վրա, ավելացնել ալյուրը, խառնել և խմոր պատրաստել։ Պատրաստի խմորը դնել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ և փակել, թողնել 15-20 ր., որ բարձրանա։ Կարելի է ցանկացած տեսակի կարկանդակներ ստանալ այս խմորից՝ կարտոֆիլով, սնկով և տապակած սոխով։
Автор и администратор сайта 1001recepti.info