Պատրաստեք բրնձով և պանրով բլիթներ հետևյալ բաղադրատոմսով
Բրնձով և պանրով բլիթներ Եվրոպական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բրնձով և պանրով բլիթներ Եվրոպական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Ձվերը, պանիրը, մաղադանոսը, աղն ու պղպեղը խառնել և դնել սառնարանը: 2 բ. ջրով եփել բրինձը, սառեցնել և ավելացնել ձվի խառնուրդին` անընդհատ խառնելով: Թողնել 1 ժամ, որ սառչի: Չորահացը լցնել ափսեի մեջ: Ձեռքերը թրջել և բրնձի խառնուրդով փոքրիկ գնդեր պատրաստել, այնուհետև դրանք պատել չորահացով: Խորը տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել (այնքան, որ ծածկի գնդերը) և տապակել գնդերը` պարբերաբար շրջելով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info