Պատրաստեք բոյարական բլիններ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՈՅԱՐԱԿԱՆ ԲԼԻՆՆԵՐ Ռուսական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
ԲՈՅԱՐԱԿԱՆ ԲԼԻՆՆԵՐ Ռուսական Պատառ - Բուտերբրոդ է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
2 բաժակ կաթը եռացնել, սառեցնել մինչև գոլանա, կես բաժակ վրայից վերցնել և խմորիչը խառնել նրա մեջ: Կաթն ու խմորիչը լցնել էմալապատ ամանի մեջ և հնդկաձավարի ալյուրով շիլայանման զանգված ստանալ: 1,5-2 ժամ թողնել, որ զանգվածը հասունանա: Վրան լցնել մնացած կաթը: Ձվի դեղնուցը տրորել թթվասերի, կարագի, աղի, շաքարավազի և ցորենի ալյուրի հետ: Այս ամենը խառնել կաթնազանգվածի հետ: Լավ խառնել և թողնել բարձրանա: Երբ խմորը հասնի, առանձին հարել սերուցքը և ձվի սպիտակուցը, սպիտակուցը լցնել սերուցքի վրա և ավելացնել խմորին: Զգուշորեն խառնել վերից ներքև: 15-20 րոպե թողնել և թխել թավայի մեջ, ինչպես սովարական բլինները, երկու կողմից կարմրացնելով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info