Պատրաստեք իսպանական ձվածեղ հետևյալ բաղադրատոմսով
Իսպանական ձվածեղ Եվրոպական Նախուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Իսպանական ձվածեղ Եվրոպական Նախուտեստ է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Կարտոֆիլը մաքրել, կիսել և շատ բարակ կտրտել: Աղ լցնել: Մաքրել սոխը, կիսել և մանր կտրտել, կտրտել նաև լոլիկը: Տապակի մեջ ձիթայուղ լցնել, տապակել կարտոֆիլը հետ, 5 ր.՝ խառնելով, ավելացնել սոխը, խառնել, ծածկել կափարիչը 5 ր. մանր կրակի վրա եփել՝ խառնելով: Ձվերը հարել, աղ և պղպեղ ավելացնել: Երբ կարտոֆիլն ու սոխը պատրաստ լինեն, լցնել ձվի վրա, ավելացնել կանաչ ոլոռը, լոլիկը: Տապակի մեջ մի փոքր ձիթայուղ լցնել, թողնել լավ տաքանա և ավելացնել խառնուրդը: Շատ թույլ կրակի վրա եփել մոտ 15 ր., այնուհետև զգուշությամբ շրջել մյուս կողմը և էլի 5ր. եփել: Մատուցել տաք-տաք:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info