Պատրաստեք խորոված գազար հետևյալ բաղադրատոմսով
Խորոված գազար Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խորոված գազար Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ջեռոցը 220 աստիճան տաքացնել: Փոքր ամանի մեջ գազարի վրա աղ և պղպեղ ցանել, խորովել ջեռոցի մեջ 20 րոպե: Խառնել քացախը, շաքարավազը, մինչև շաքարը հալվի: Լցնել գազարի վրա և դնել ջեռոցի մեջ ևս 5-8 րոպե, մինչև ողջ հեղուկը գոլորշիանա:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info