Պատրաստեք սպանախով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Սպանախով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սպանախով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սոխը մանր կտրտել, առատ կանաչի ավելացնել, սխտորը ճզմել, կիտրոնի կեղը ավելացնել կամ դրա փոխարեն կանաչ ձիթապտուղներ, աղ, պղպեղ անել, համեմել և տապակել բուսայուղով: Լոլիկների կեղևն ու սերմերը հեռացնել, մանր կտրտել, ավելացնել սոխին, եփել այնքան, որ լոլիկը քրքրվի: Ավելացնել լվացած, մանրացրած սպանախը, 3-5 րոպե շոգեխաշել, վերցնել կրակից: Երբ թեթևակի սառչի, ավելացնել կտրատած ձուն:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info