Պատրաստեք սպանախով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՊԱՆԱԽՈՎ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՍՊԱՆԱԽՈՎ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հազարի և սպանախի տերևները լվանալ, չորացնել, կտրատել, աղ ցանել: Կանաչին լցնել խորը թափանցիկ ամանի մեջ, վրան լցնել կտրատած ձվերը, վրան` բեկոնի շերտերը: Լոլիկները խորանարդաձև կտրատել, դնել իբրև հաջորդ շերտ, ծածկել կտրատած կանաչ սոխով և կանաչ ոլոռով: Առանձին ափսեի մեջ խառնել թթվասերը, մայոնեզը, շաքարավազը: Խառնուրդը քսել բանջարեղենի վրա առանց խառնելու: Այն կարելի է խառնել, երբ արդեն ափսեի մեջ է: