Պատրաստեք սոխ լցոնած հետևյալ բաղադրատոմսով
Սոխ լցոնած շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սոխ լցոնած շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Սոխի գլուխների պոչի մասը կտրել, հեռացնել, սոխի գլուխների մեջ զգուշորեն խոռոչ փորել, դրանք դնել ջեռոցի տապակի մեջ, արգանակ լցնել, ծածկել ալյումինաթղթով, 220 աստիճան ջերմոցում եփել 20 րոպե: Տապակի մեջ կտրատած բեկոնը տաքացնել: Հենց յուղը հալվի` ավելացնել սոխի մանրացրած միջուկները, տապակել` մինչև սոխը ոսկեգույն երանգ ստանա: Սոխեռածը վերցնել կրակից, ավելացնել հացի փշուրը, մանր կտրատած մաղադանոսը, քերած պանիրը, աղ ու պղպեղմեր անել, խառնել: Սոխի գլուխները հանել ջեռոցից, հեղուկը թափել, սոխը լցոնել խճողակով, վրան մի քիչ քերած պանիր դնել, տապակը վերադարձնել ջեռոցը: եփել 15-20 րոպե` մինչև ոսկեգույն կեղև կապի: