Պատրաստեք սմբուկով տաք աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՏԱՔ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
ՍՄԲՈՒԿՈՎ ՏԱՔ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սոխը և սխտորը բարակ շերտատել, տապակել 2 գդալ բուսայուղի մեջ, մինչև ոսկեգույն դառնալը: Սմբուկի կեղևը հանել, խոշոր խորանարդիկներով կտրատել, տապակել տաք բուսայուղով 10 րոպե: Ավելացնել ընկույզը, լվացած չամիչը, տապակել մեկ րոպե: Հետո ավելացնել խոշոր կտրատած լոլիկները, սոխը, սխտորը, կափարիչը փակել և եփել 7 րոպե, որից հետո բանջարեղենի վրա լցնել շաքարավազը, քացախը, շոգեխաշել ևս մի փոքր: Մատուցելիս աղցանի վրա շաղ տալ անանուխի տերևներ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info