Պատրաստեք սմբուկով և սնկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Սմբուկով և սնկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սմբուկով և սնկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Սմբուկը բարակ շերտատել, 2-3 րոպե տապակել երկու կողմից: Սառեցնել: Սունկը կտրատել և սմբուկի յուղով տապակել 3-4 րոպե մինչև փափկի: Սունկը ձեթից հանել, թողնել քամվի, սառեցնել: Հազարի լվացած թերթիկները շարել մեծ ափսեի մեջ, վրան համեմ և ծեծած պնդուկ ցանել: Պատրաստել թանձրահյութը. խառնել քացախը, շաքարավազը, սոյայի սոուսը, քունջութի և ձիթապտղի յուղերը: Լցնել սմբուկի և սնկի վրա և անմիջապես մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info