Պատրաստեք աղցան լոբով ու խորոված բիբարով հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան լոբով ու խորոված բիբարով շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Աղցան լոբով ու խորոված բիբարով շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բիբարը դնել ջեռոց 200 աստիճան ջերմաստիճանում 20-25 րոպե, մինչ կդառնա փափուկ: Հետո դնել պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ 10-15 րոպե: Բիբարը հանել տոպրակից, հանել կլեպը: Երկու մասի բաժանել, հանել սերմերը, կտրատել երկարավուն: Վարունգը մաքրել, կտրատել խորանարդիկների: Կանաչին մանր կտրատել: Լոբու ջուրը թափել, լվանալ ջրի տակ: Խառնել լոբին, բիբարը, վարունգը, կանաչին: Ավելացնել ձիթայուղ, աղ ցանել, աղացած պղպեղ լցնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info