Պատրաստեք քամած մածունով հայկական աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Քամած մածունով հայկական աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Քամած մածունով հայկական աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Քամած մածունը լցնել թասի մեջ, ավելացնել թթվասերը, մի գդալ ջուր խառնել, մի քիչ աղ ցանել: Լոլիկը մանր կտրատել և առաջացած հյութի հետ լցնել մածունի մեջ: Ծիթրոնը կտրատել, ավելացնել մածունին: Ձիթապտուղների կորիզները հեռացնել, կտրատել, խառնել աղցանին: Սխտորը մանրացնել, ավելացնել աղցանին: Այդ ամենը խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան մի փոքր ձիթայուղ լցնել: Մատուցել չորացրած լավաշի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info