Պատրաստեք պանրով կանաչ լոբի հետևյալ բաղադրատոմսով
Պանրով կանաչ լոբի շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պանրով կանաչ լոբի շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կաթսայի մեջ ջուր տաքացնել, լոբին եփել 8-10 րոպե, ջրքամել, վրան լցնել սառցաջուր, ջրքամել: Տապակի մեջ բուսայուղ տաքացնել, լոբին տապակել այնքան, որ հեղուկը գոլորշիանա, աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել ճզմած սխտոր, մայոնեզը, խառնել, շաղ տալ քերած պանիրը, խառնել ու անմիջապես տեղապոխել մատուցվող ափսեի մեջ: