MyKitchen.am

Փնտրել բաղադրատոմսեր նշված բաղադրիչներով

ավելացնել այլ բաղադրիչ
{source123}setQuery("SELECT * FROM `#__ing` WHERE id IN($val)"); $list = $db->loadObjectList(); foreach ($list AS $comp) { $name = JText::_( 'COM_CCK_'. str_replace( ' ', '_', trim( $comp->name) ) ) ; $form=''; $form.='[[div class="ing_list1 ui-widget-content" style="text-align: left; width: 48px;"]][[h4 class="ing_list "]]'; $form.='[[img src="/%s" width="40" height="35" style="display: inline-block; height: 36px;"]]'; $form.='[[span class="hdname"]]%s[[/span]]'; $form.='[[input type="hidden" name="add_ingrident[]" value="%s"]][[/h4]][[a href="#del" title="Recycle this image" class="close ui-icon ui-icon-close"]][[/a]][[/div]]'; printf($form,$comp->img,$name,$comp->id ); } ?>{/source123}
Բաղադրատոմս

Ինչպես պատրաստել պանրով բանջարեղեն

Սմբուկն ու դդմիկը կտրտել 1.5 սմ հաստության շրջանակների, բուսայուղով երկու կողմից տապակել: Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել, սմբուկն ու դդմիկը հովհարաձև շարել, ամեն մեկի վրա պանրի շերտ դնել, եփել 200 աստիճան ջեռոցում 7-8 րոպե: Սոուս պատրաստելու համար պետք է կարագով թեթևակի տապակել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը, ավելացնել խյուսի վերածած պահածոյացված լոլիկը, եփել 3 րոպե, ավելացնել բարակ շերտատած ռեհանը, աղ ու պղպեղ անել: Մարոլի տերևները շարել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան պանրով բանջարեղեն դնել, սոուս լցնել և մատուցել:


Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք պանրով բանջարեղեն

սմբուկ սմբուկ 1 հատ

դդում դդում 2 հատ

լոլիկ լոլիկ 100 gram

ձեթ ձեթ 2 chashi_gdal

հազարի տերևներ հազարի տերևներ 3 coxun

սոխ սոխ 0.5 glux

սխտոր սխտոր 1 pchex

կարագ կարագ 30 gram

ռեհան ռեհան 1 coxun

աղ աղ

Բաղադրիչների ձեռքբեռման ընդհանուր մոտավոր արժեքը կազմում է 550դրամ,
իսկ կալորիականությունը ` 56 կկալ

Press Esc to close
Նշված տվյալներով արդյունք չկա