Պատրաստեք մարինացված բանջարեղեն հետևյալ բաղադրատոմսով
ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆ շատ համեղ Աղցան է:
ՄԱՐԻՆԱՑՎԱԾ ԲԱՆՋԱՐԵՂԵՆ շատ համեղ Աղցան է:
Սմբուկի կեղևը հեռացնել, երկար ու բարակ շերտերով կտրատել: Պղպեղի սերմատուփը հեռացնել, բարակ կտրտել: Գազարն անցկացնել կորեական աղցանի հատուկ քերիչով: Սոխը կիսել, բարակ շերտատել: Առանձին ամանի մեջ խառնել բուսայուղը, քացախը, ճզմած սխտորը, աղն ու պղպեղները: Կտրատած բանջարեղենը խառնել, տրորել, որ հյութ առաջանա: Ապակե ամանի մեջ դնել մի շերտ բանջարեղենի խառնուրդից, վրան լցնել համեմունքներով սոուսի մի մասը: Նորից մի շերտ բանջարեղեն դնել, սոուս լցնել և այդպես մինչև մթերքի վերջանալը: Պահել սառնարանում:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info