Պատրաստեք լոբով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Լոբով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Լոբով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Պահածոյացված լոբին սառը ջրով լվանալ, թողնել քամվի: Սոխը մաքրել, մանրացնել, սխտորը ճզմել: Ավելացնել քացախ, կանաչի, սխտոր և բուսայուղ: Լոբին խառնել ստացված սոուսին, թողնել 30 րոպե: Երշիկը կտրատել երկար շերտերով, իսկ պղպեղը խորանարդիկներով: Երշիկն ու պղպեղը լցնել լոբու վրա: Հազարի տերևները լվանալ, չորացնել, շարել մատուցվող ափսեի մեջ: Վրան դնել աղցանը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info