Պատրաստեք լցոնած ձու հետևյալ բաղադրատոմսով
Լցոնած ձու շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Լցոնած ձու շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Ձուն պինդ խաշել: Վրան սառը ջուր լցնել, կեղևը մաքրել, երկու հավասար կես անել: Զգուշորեն հեռացնել դեղնուցները, տրորել, ավելացնել ճզմած սխտոր, սամիթ և մայոնեզ: Այս ամենը լավ խառնել, թեյի գդալի օգնությամբ դնել սպիտակուցների մեջ: Կարելի է նաև հետևյալ լցոնն օգտագործել. Ապխտած ձկան կտրատած փափկամիս, սոխ, սխտոր, դեղնուց, պանիր և մայոնեզ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info