Պատրաստեք կորեական աղցան «կամդիչա» հետևյալ բաղադրատոմսով
Կորեական աղցան «Կամդիչա» շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կորեական աղցան «Կամդիչա» շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Միսը բարակ շերտատել, տապակել բուսայուղով թեժ կրակի վրա, որ հյութ չարտադրվի: Կրակի վրա դնել 2-3 լիտր ջուր, եռալուն պես գցել 3 ճաշի գդալ քացախ և աղ: Եռացած ջրի մեջ լցնել բարակ շերտերով կտրատած կարտոֆիլը և եփել 5 րոպե, դնել քամիչի վրա: Սոխը կիսաօղակներով կտրատել, գազարը մանրացնել, խառնել կարտոֆիլին, լցնել ճզմած սխտորը, քացախը, ավելացնել միսն ու դաղած ձեթը: Լավ խառնել, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info