Պատրաստեք կոճապղպեղով գազարի աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Կոճապղպեղով գազարի աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Առաջարկում ենք պատրաստել մի ուտեստ, որը թեպետ աղցան է կոչվում, կարելի է իբրև աղանդեր օգտագործել:
Կոճապղպեղով գազարի աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Առաջարկում ենք պատրաստել մի ուտեստ, որը թեպետ աղցան է կոչվում, կարելի է իբրև աղանդեր օգտագործել:
Չամիչի վրա տաք ջուր լցնել, դնել մի կողմ: Կոճապղպեղը կլպել, մանր անցքերով քերիչով քերել, նույն չափի քերել նարնջի և կիտրոնի կեղևները, քամել հյութերը, ավելացնել մեղրը, թթվասերը, աղ անել, խառնել, մի կողմ դնել: Գազարը խոշոր քերել, վրան ավելացնել ջրքամած չամիչը, սոուսը, խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան կտրտած ընկույզ շաղ տալ: