Պատրաստեք կաթնաշոռով գնդիկներ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԳՆԴԻԿՆԵՐ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԿԱԹՆԱՇՈՌՈՎ ԳՆԴԻԿՆԵՐ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Կաթնաշոռը խառնել թթվասերին: Սխտորն ու սամիթը մանրացնել, խառնել կաթնաշոռին: Մի փոքր աղ, պղպեղ ցանել, խառնել: Ընկույզի միջուկը չորս մասի բաժանել կամ կիսել: Թեյի գդալով վերցնել կաթնաշոռի զանգվածից, ձեռքի ափի մեջ տափակեցնել, դնել ընկույզը, գնդի ձև տալ այնպես, որ ընկույզը մնա կենտրոնում: Կարելի է ընկույզի փոխարեն ձիթապտուղ դնել: Շարել ափսեի մեջ, զարդարել կանաչիով, ընկույզի փշուրներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info