Պատրաստեք կանաչ կծու աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Կանաչ կծու աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կանաչ կծու աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կանաչ աղցանի համար հազարի տերևները պետք է լինեն հյութեղ կանաչ: Տերևները լվանալ, չորացնել: Սոուսը պատրաստելու համար երկու ձու խաշել, դեղնուցները պատառաքաղով տրորել աղի հետ, ավելացնել մանանեխ, քացախ, պղպեղ, անընդհատ խառնելով ավելացնել թթվասեր, բուսայուղ: Հազարի տերևները մանր կտրատել, խառնել ձվի երկար շերտատած սպիտակուցին: Լցնել սոուսը, խառնել, մատուցել: Զարդարել սամիթով :
Автор и администратор сайта 1001recepti.info