Պատրաստեք հազարով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Հազարով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Հազարով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կանաչիները լվանալ հոսող ջրով, չորացնել: Հազարի տերևները խոշոր մասերի բաժանել: Համեմը, մաղադանոսը, սոխը մանրացնել: Կես կիտրոնը քամել: Մեծ ամանի մեջ խառնել հազարը, կանաչին, սոխը, վրան լցնել թարմ քամած կիտրոնի հյութը, աղ, պղպեղ անել: Վրան լցնել բուսայուղը, մի անգամ էլ խառնել, մատուցել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info