Պատրաստեք հավի բդիկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
ՀԱՎԻ ԲԴԻԿՈՎ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ՀԱՎԻ ԲԴԻԿՈՎ ԱՂՑԱՆ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Բդիկները եփել մոտ քառասուն րոպե: Միսը ոսկորներից առանձնացնել, կտրատել: Ձուն հարել, աղ անել: Թավան յուղել և ձվածեղ անել: Շուռ տալ, հակառակ կողմից նույնպես եփել: Սառեցնել, երկար շերտերով կտրատել: Սալորի չիրը լվանալ, թրջել գոլ ջրում կես ժամ: Ջուրը թափել, չիրը մանրացնել: Ընկույզը բլենդերում մանրացնել: Ձվածեղը, հավի միսը, չիրը, ընկույզը խառնել: Մի փոքր աղ ցանել: Ավելացնել ճզմած սխտորը և մայոնեզը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info