Պատրաստեք դդմիկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Դդմիկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Դդմիկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Կաղամբի վրայի թերթերը հանել, կաղամբի գլուխը չորս մասի բաժանել, կոթը կտրել: Կաղամբը լվանալ, չորացնել և բարակ շերտատել: Լոլիկները լվանալ, կիսել, պտղակոթը հեռացնել, սուր դանակով խորանարդաձև կտրատել: Դդմիկների կեղևը հեռացնել, լվանալ, չորացնել, երկայնակի կիսել, սերմերը հանել և բարակ կտրատել: Սամիթն ու մաղադանոսը լվանալ, չորացնել, մանրացնել: Սխտորը մաքրել, ճզմել, խառնել ձիթայուղին: Կաղամբը, լոլիկը, դդմիկը, կանաչին լցնել թափանցիկ ամանի մեջ: Աղ ցանել և ավելացնել սխտորով ձիթայուղը: Խառնել և մատուցել անմիջապես:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info