Պատրաստեք դանդուռով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
ԴԱՆԴՈՒՌՈՎ ԱՂՑԱՆ շատ համեղ Աղցան է:
ԴԱՆԴՈՒՌՈՎ ԱՂՑԱՆ շատ համեղ Աղցան է:
Ջուրը եռացնել, մեկ ճաշի գդալ աղ լցնել մեջը: Լվացած դանդուռի ցողունները մեկ-երկու րոպեով գցել եռացող ջրի մեջ: Ապա արագ հանել ջրից, քանի դեռ դանդուռը չի փափկել, քամել: Սխտորը մանրացնել կամ ճզմել: Քացախը խառնել բուսայուղին, մի փոքր աղ ավելացնել, խառնել: Ստացված սոուսը լցնել դանդուռի վրա, խառնել: Մատուցել մսեղենի հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info