Պատրաստեք բուրավետ աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Բուրավետ աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Բուրավետ աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Միսը եփել հովացնել: Երկար շերտերով կտրատել: Հացը խորանարդիկներով կտրատել, բուսայուղով տապակել մինչև ոսկեգունելը: Սոխը կտրատել, եռջուր լցնել վրան, հինգ րոպե անց քամել և լվանալ սառը ջրով, որ դառնությունը անցնի: Վարունգը երկար շերտատել: Պանիրը քերել: Սոուսը ստանալու համար խառնել բուսայուղը, քացախը, աղը, պղպեղը, ճզմած սխտորը: Հազարի տերևները կտրատել, ավելացնել վարունգը, սոխը, պանիրը, սոուսը, խառնել: Մատուցելուց անմիջապես առաջ ավելացնել չորահացը:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info