Պատրաստեք բրինձ չինական եղանակով հետևյալ բաղադրատոմսով
ԲՐԻՆՁ ՉԻՆԱԿԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ Չինական Աղցան է:
ԲՐԻՆՁ ՉԻՆԱԿԱՆ ԵՂԱՆԱԿՈՎ Չինական Աղցան է:
Երկար բրինձը կիսաեփ անել, սառը ջրով լվանալ, որ հատիկները միմյանց չկպչեն: Առանձին կաթսայի մեջ հարել ձուն, դնել կրակին, մինչև կտրված կաթի նմանվի: Թավայի մեջ տապակել կտրատած սոխը, ավելացնել ոլոռը, կիսաեփ բրինձը, սոյայի սոուսը, աղ և համեմունքներ: Վերջում լցնել ձուն: Դրանից հետո ուտեստը պետք է շոգեխաշել մի քանի րոպե, մինչև բրինձը լրիվ եփվի: Մատուցել տաք վիճակում, զարդարել կանաչիով: Կարելի է մատուցել առանձին կամ ձկան հետ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info