Պատրաստեք բազուկով և ընկույզով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Բազուկով և ընկույզով աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Բազուկով և ընկույզով աղցան շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամենօրյա սեղաններին:
Առանց մաքրելու բազուկը եփել: Եփելու ժամանակը կախված է բազուկի չափից, տեսակից: Բազուկի պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել պատառաքաղի միջոցով: Եթե այն պատրաստ է, ապա դանակը կամ պատառաքաղը հեշտությոմբ կծակի այն: Բազուկը քերել մեծ քերիչով, ընկույզը կտրատել, ավելացնել բազուկը, աղը, յուղն ու լավ խառնել:
Информация об авторе Алена Годунова