Պատրաստեք ախուացչապա. ընկույզով եղինջ հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱԽՈՒԱՑՉԱՊԱ. ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԵՂԻՆՋ Աբխազական Աղցան է:
ԱԽՈՒԱՑՉԱՊԱ. ԸՆԿՈՒՅԶՈՎ ԵՂԻՆՋ Աբխազական Աղցան է:
Եղինջի մաքրած և լվացած ցողուններն ու տերևները 10 – 15 րոպե եփել աղաջրի մեջ: Այնուհետև քամել, սեղմելով հեղուկը հեռացնել: Եղինջը համեմել աջիկայով, ավելացնել մանր կտրատած սոխ և կանաչի, մանրացրած ընկույզ: Պատրաստի եղինջը դնել մատուցվող ափսեի մեջ և վրան ընկույզի յուղ լցնել: Ախուացչապայի հետ առանձին մատուցվում է կանաչ սոխ, սխտոր:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info