Պատրաստեք աղցան «տոնածառ» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂՑԱՆ «ՏՈՆԱԾԱՌ» Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
ԱՂՑԱՆ «ՏՈՆԱԾԱՌ» Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ամանորյա սեղաններին:
Միսը եփել, սառեցնել, մանր կտրատել: Սոխը մանրացնել: Գազարը ոչ շատ մանր անցքերով քերիչով անցկացնել: Սունկը մաքրել, լվանալ, խորանարդիկներով կտրատել: Սոխը բուսայուղով տապակել: Ավելացնել գազարը, տապակել, լցնել սունկը: Շոգեխաշել այնքան ժամանակ, մինչև հեղուկ մասը լրիվ ցամաքի: Ձուն խաշել, քերել: Սնկի զանգվածը, ձուն, միսը, եգիպտացորենը խառնել, աղ և մայոնեզ ավելացնել: Զանգվածը լցնել ափսեի մեջ և կոնի ձև տալ: «Տոնածառը» զարդարել նռան հատիկներով, փշերը ստանալ սամիթներով, գագաթի աստղը պատրաստել կարմիր պղպեղից:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info