Պատրաստեք աղցան «մալաքիտե ապարանջան» հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան «Մալաքիտե ապարանջան» շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Աղցան «Մալաքիտե ապարանջան» շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Խաշաշ գազարը քերիչով անցկացնել, ավելացնել ընկույզ, մայոնեզ ըստ ճաշակի, պանիր: Խառնել ամբողջը: Ափսեի կենտրոնում դնել բաժակ, որպեսզի ապարանջանի ձև ստացվի: Բաժակի շուրջը լցնել գազարի զանգվածը: Հավի եփած միսը կտրատել, դնել գազարի շերտի վրա, մայոնեզով ծածկել: Ձուն քերիչով անցկացնել, դնել մսի վրա, մայոնեզ քսել: Կիվին մանրացնել և զարդարել աղցանը, կարելի է զարդարել եգիպտացորենի հատիկներով: Բաժակը հանել. ապարանջանը պատրաստ է:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info