Պատրաստեք աղցան կարմիր կաղամբով հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան կարմիր կաղամբով շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Աղցան կարմիր կաղամբով շատ համեղ Աղցան է և կարելի է մատուցել Տոնական սեղաններին:
Կաղամբը բարակ շերտատել, աղ անել, տրորել: Քացախը, մեղրն ու բուսայուղը միասին հարել, լցնել կաղամբի վրա, խառնել, ծածկել, 30 րոպեով դնել սառնարանը: Ընկույզը բովել, թեթևակի մանրացնել: Մանդարինը մաքրել, պճեղների թաղանթը հեռացնել: Կաղամբը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, ավելացնել մանդարինի պճեղներն ու ընկույզը, զարդարել մանդարինի կլեպի բարակ շերտիկներով: