Պատրաստեք աղցան առույգ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղցան առույգ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Աղցան առույգ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Բողկն ու վարունգը լավ լվանալ, օղակ-օղակ կտրատել, վրան ցանել մեկ կիտրոնի հյութը: Ձուն խաշել և մանր կտրատել: Պանիրը քերիչով անցկացնել: Նարնջի կեղևը և շերտերի թաղանթները հեռացնել, կտրատել: Բաղադրիչներին ավելացնել աղ, բուսայուղ, խառնել, զարդարել նարնջի շերտիկներով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info