Պատրաստեք աղցան «արագած» հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՂՑԱՆ «ԱՐԱԳԱԾ» Հայկական Աղցան է:
ԱՂՑԱՆ «ԱՐԱԳԱԾ» Հայկական Աղցան է:
Լոլիկներն ու սնկերը չորս մասի կտրատել: Հազարը ձեռքով պատռել, մանրացնել: Ծնեբեկը կտրատել 5-6 սանտիմետրանոց կտորների: Նախապես պատրաստել չոր լավաշն ու սալորի սոուսը: Լավաշը մանրացնել, վրան աղ, կարմիր պղպեղ, ծեծած սխտոր, սունելի և բուսայուղ լցնել, խառնել, որ համեմունքները համաչափորեն տարածվեն: Ապա փռել տապակի մեջ և չորացնել ջեռոցում շատ ցածր ջերմաստիճանի տակ: Սալորի սոուսի պտղամիսը քամիչով անցկացնել, ավելացնել մանրացրած սամիթ և սխտոր, պահեստավորել: Կտրատած բանջարեղենը խառնել, աղ և պղպեղ ցանել, կրկին խառնել: Հետո ավելացնել սալորի և սոյայի սոուսները, բուսայուղը: Կրկին խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, զարդարել չորացրած լավաշով:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info