Պատրաստեք աղ դրած վարունգ հետևյալ բաղադրատոմսով
Աղ դրած վարունգ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Աղ դրած վարունգ Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Վարունգները լավ լվանալ, օղակ-օղակ կտրատել, աղ ցանել վրան: Սամիթը մանր կտրատել: Սխտորը բարակ շերտատել: Կծու պղպեղը օղակ-օղակ անել: Այդ ամենը լցնել վարունգի վրա: Կափարիչը փակել, մի քանի ժամ թողնել: Ժամանակ առ ժամանակ թափահարել: Մեկ-երկու ժամից պատրաստ կլինի: Մատուցել իբրև աղցան-նախուտեստ:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info