Պատրաստեք ավելուկով աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
Ավելուկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ավելուկով աղցան Հայկական Աղցան է և կարելի է մատուցել Ծննդյան սեղաններին:
Ավելուկը թրջել, թողնել ողջ գիշեր մնա: Ջուրը փոխել, եփել, մինչև փափկի: Լցնել քամիչի մեջ, թողնել քամվի: Քամվելուց հետո կտրատել: Սոխը մաքրել, կիսալուսնաձև կտրատել, սոխեռած անել բուսայուղով:
Երբ սոխը փափկի, ավելացնել մաքրած և մանրացրած սխտորը: Երբ ոսկեգույն երանգ ստանա, ավելացնել կտրատած ավելուկը: Ցանկության դեպքում կարելի է ավելացնել մանրացրած ընկույզ, շատ ավելի համեղ կլինի: Եթե հարկ կա, աղ ցանել, խառնել:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info