Պատրաստեք արիշտայով չինական աղցան հետևյալ բաղադրատոմսով
ԱՐԻՇՏԱՅՈՎ ՉԻՆԱԿԱՆ ԱՂՑԱՆ Չինական Աղցան է:
ԱՐԻՇՏԱՅՈՎ ՉԻՆԱԿԱՆ ԱՂՑԱՆ Չինական Աղցան է:
Արիշտան դնել մեծ ափսեի մեջ, վրան եռացող ջուր լցնել, թողնել 10 րոպե: Թավայի մեջ (խորը թավա) տաքացնել գետնանուշի յուղը: Ավելացնել սոխը, սխտորը, կարմիր պղպեղը (չիլին), կանաչ պղպեղը, տապակել 2-3 րոպե: Արիշտան քամել, լցնել բանջարեղենի վրա, ավելացնել կտրատած մանգոն, երկու րոպե միասին տապակել: Լցնել մատուցվող ափսեի մեջ և զարդարել գետնանուշով: Ընկույզի յուղը, կոկոսի հյութը և տոմատի մածուկը խառնել, լցնել աղցանի վրա: Մատուցել անմիջապես:
Автор и администратор сайта 1001recepti.info